On The Road Bikefit

Jeg tilbyder

On The Road-bikefits, cykelrejser,  foredrag, events og coaching

On The Road-bikefit


Et nyt og anderledes bikefit-koncept baseret på mange års selverhvervet erfaring som professionel cykelrytter og med udgangpunkt i de forhold, som du cykler under, nemlig ude på landevejen.


Med 16 år som professionel cykelrytter, har jeg selv været igennem hele det brede udbud af diverse bikefittings og på egen krop afprøvet de mange forskellige teorier. Derfor ved jeg præcis, hvad der virker og under hvilke forhold, det virker. I modsætning til hvad mange tror, er bike-fitting ikke en eksakt videnskab, men et nøje afstemt kompromis mellem effektivitet, køre-økonomi og komfort, der individuelt bliver tilpasset den enkeltes forudsætninger, evner og behov. Den optimale køreposition er heller ikke statisk, men vil løbende kunne ændre sig i takt med at personens evner på cyklen forbedres.


Derfor har jeg også erfaret, at det er afgørende at inddrage en arbejdsanalyse i felten for at skabe sig det bedste grundlag for  at vurdere, hvordan menneske og cykel reagerer på hinandens indvirkninger. Kun på denne måde afdækkes personens reelle og unikke reaktions- og bevægelsesmønster, der ganske enkelt ikke lader sig afsløre på en fastlåst cykelsimulator i et lukket miljø.


Ud fra den filosofi har jeg udviklet konceptet "On The Road-bikefit", der foregår på cyklen præcis under de forhold du cykler under, nemlig på landevejen, ude i det fri under indflydelse af vind og vejr.  På en ca. 2-2,5 timers træningstur i moderat tempo vil jeg foretage en individuel arbejdsanalyse og sætte fokus på effektivitet, køre-økonomi og komfort, der tilpasses den enkeltes forudsætninger, evner og behov.


Læs artiklen "Frank Høj tunede Helvegs racer"


Kontakt mig helt uforpligtende og hør mere på telefon: 21 70 14 21 eller på e-mail: mail@frankhoj.dk.