Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

On The Road-bikefits, cykelrejser,  foredrag, events og coachingJeg tilbyder et bredt udvalg af cykelrelaterede ydelser af høj kvalitet til virksomheder, foreninger og privatpersoner. Læs mere nedenfor. Har du brug for mere information, er du meget velkommen til at kontakte mig på 21 70 14 21 eller på mailfrankhoj.dk. 

Bikefit på landevejen


Jeg tilbyder et anderledes bikefit-koncept baseret på mange års selverhvervet erfaring som professionel cykelrytter og med udgangpunkt i de forhold, som du cykler under, nemlig ude på landevejen. Se mere her

On The Road-Bikefit

Foredrag

Rørende, vedkommende foredrag fra et langt og begivenhedsrigt cykelliv.


Jeg tilbyder foredrag af forskellig varighed krydret med anekdoter fra et langt cykelliv til både virksomheder og foreninger.


Kontakt mig på 21 70 14 21 eller på mail@frankhoj.dk for et uforpligtende tilbud. Se evt mere herCoaching

Vejen til målet


Jeg tilbyder træningskonsultationer såvel som mere coaching baserede sessions for både motions- og elite idrætsudøvere.

 

Ud fra en indledende samtale, hvor motiv, målsætning og det ønskede tidsforbrug klarlægges, sammensattes et effektivt trænings- eller coachingforløb, hvad enten målet er at sikre vægttab, et sundt og stærkt helbred, eller at formen er timet til en helt specifikt idrætsbegivenhed.


Der kan være tale om både enkelt sessioner eller et længerevarende forløb afhængig af dine ønsker og behov.


Tag det første skridt og kontakt mig helt uforpligtende på 21 70 14 21 eller på mail@frankhoj.dkEvents

Cyklen som samlingspunkt


Jeg skræddersyer spændende cykelevents til lige netop jeres virksomhed, forening eller gruppe. Kun fantasien sætter grænser!

 

Eksempler på events:

Tour de [Firma-navn] : En anderledes event for medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. Der planlægges en rute i jeres nærområde med start og slut på jeres virksomhed, og hvor alle kan være med. Denne type event bidrager til at skabe gode relationer på en anderledes, sjov og udbytterig måde.

 

Sundhed og cykling: Faste ugentlige motionscykelture for medarbejderne, f.eks. direkte fra jeres arbejdsplads, så sundheden får et skub i den rigtige retning.

 

Løb med Høj : Lej en tidligere professionel cykelrytter (det kunne f.eks. være mig) som deltager på jeres hold til et motionsløb som f.eks. Sjælland rundt, Ritter Classic, Århus-København, Trans alpe, Nordic24 eller Tour de Kerteminde. Nyd godt af mine (eller andres) erfaringer og bliv guidet igennem strabadserne helt til mål.


Hør mere og kontakt mig på telefon 21 70 14 21 eller på mail@frankhoj.dkCykelrejser

Cykelrejser i særklasse


Jeg tilbyder cykelrejser med helt særlige og eksklusive cykeloplevelser, bl.a. til Flandern Rundt og Paris-Roubaix, hvor du kan prøve kræfter med de legendariske rute med de ligeså legendariske brostensstigninger.


Hold øje med siden frankhoj.dk for aktuelle cykelrejseoplevelser eller kontakt mig på telefon: 21 70 14 21 eller på e-mail: mail@frankhoj.dk, hvis du har en konkret forespørgsel.